Emmeselle.no er en nettbutikk og norsk produsent av kunstkort og kunsttrykk

Emmeselle AS ble stiftet av billedkunstner og illustratør Mona Stenseth Erlandsen i 2012/13, som ønsket å sette en norsk strek inn i et nytt landskap. Mona har inngått et samarbeid med Pictura Gruppen Norge AS som distributør av Emmeselle sine varer.

Mona maler store, maksimalistiske oljemalerier som billedkunstner, men “kler også på seg” den enkle, fargesterke Emmesellestreken av akvarell- pigmenter, for å formidle og skildre detaljene; minnene våre som hvisker om norsk arv og kultur. Hennes kunstneriske inspirasjon er identitet, hvem vi er og hva vi har med oss i ryggsekken når vi reiser gjennom livet. Hva jakter vi på, hva betyr noe?

Med motivene fra Emmeselle forsøker hun å fjerne all den unødvendige støyen, for å rette fokuset på det som til syvende og sist er viktigst for oss alle;

- De nære ting.

 

Den herskapelige redervillaen Villa Frednes på 1400m2 i Porsgrunn sentrum, har siden 1905 også blitt brukt som kulturhus, galleri, maritim skole, bibliotek og restaurant.

Nå fungerer villaen hovedsakelig som et kunstnerhjem med stort atelier og et sted for kreative prosjekter. Her dyrkes det skaperglede, kreativitet, livsglede- og mestring, storytelling og kunnskapsformidling. Nettbutikken og logistikk driftes i samarbeid med Pictura Gruppen Norge.

Pictura Gruppen Norge står nå for alle bestillinger og distribusjon. Alle henvendelser gjøres til emmeselle@pgnorge.no . Tlf 63 83 61 00.

 

 

Vi trykker produktene våre lokalt i Telemark på tykt, eksklusivt 300 grams papir fra Småland. Vårt ønske er å fokusere på miljøet og vi trykker på Svanemerket trykkeri, på ubleket miljøpapir fra produsent som kan skryte av å ha verdens mest klimavennlige papir! I 2017 kuttet vi ut cellofan og vi har fokus på en miljøvennlig og bærekraftig drift med hjerte og sjel.

Akkurat derfor kaller vi vårt hovedprodukt for “kortreiste kunstkort” hvor det er kort vei fra atelier, til trykkeri og til deg der ute.

Følg oss gjerne på Instagram og Facebook!

@emmeselle
@villafrednes